Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Rozemarie
Nou, waarblijven die verhalen dan???
heej bootmaatje
je bent nu dan echt vertrokken!!
Heel veel plezier daar! Leer ervan maar geniet vooral :)
Liefs Marielle
Hey Roos!
Wat een indrukken allemaal! Poe hee, een cultuurshock. Zo te zien een enorme uitdaging maar heel gaaf.
Erg leuk om je verhalen te lezen en de foto's te zien, ben benieuwd naar de volgende..
Hier gaat ie lekker, steeds ronder en wat rustiger aan, nog tot 17 maart werken.
Heel veel succes, hou je taai en geniet!
Groetjes Tineke
IK heb je website op t werk op t bord gezet, er vroegen al n aantal collega's naar.
Hoi Rozemarie,
Ook al heb ik je vandaag uitgebreid gesproken voor je verjaardag, toch geniet ik weer met volle teugen van je reisverslag met weer schitterende foto's!!! Ook heel leuk, als je zelf af en toe op de foto's staat!
Er kwam hier nog een verjaardags kaart van Joke voor jou en ook van harte gefeliciteerd van Annelies en Job.
Nou super dat je straks ook lekker even vakantie kan houden in dit prachtige land!
Beterschap toegewenst! Goed uitzieken hoor!!
Liefs ma